Előadások betöltése

Cájtstükk

Sötétben maszatolás egy részben

2016-11-15

Helyszín
Átrium
Margit krt. 55.
Budapest, 1024. Magyarország
+ Google Térkép
+36203820997
https://atrium.hu

A színház volt már vallási ceremónia. Volt már politikai fórum. A nép hangja. Királyok kedvtelése. Propaganda. Oktatási eszköz. Sznob értelmiségiek szellemi maszturbációs kukkoldája. Üres szórakoztatás. Időtöltés, ha épp nem megy semmi jó a moziban. Pártok palotája. Randihely. Mígnem eljött a k2 Színház előadása az Átriumban, ami mindez együttvéve, sőt még jóval több is, de legalább annyira értelmetlen. Vagy mégsem?

Mi van, ha egy előadás képes megváltoztatni mindent? Ha nem is tudunk róla, de minden eddigi színházművészeti megmozdulás egy bizonyos irányba mutatott: az első eljövetel felé, a reveláció színháza felé, a megkérdőjelezhetetlen és aktuális tudásunk szerint felfoghatatlan és elképzelhetetlen közösségi megmozdulás felé, amely meghatározza mindazt, amit múltnak, jelennek és jövőnek hívunk? Mi történik, ha valami történik?

 

Az előadás időtartama 1 óra 40 perc, szünet nélkül.

Szereplők

Bíró Kriszta, Gyöngy Zsuzsi, Boros Anna, Piti Emőke, Borsányi Dániel, Domokos Zsolt, Horváth Szabolcs, Viktor Balázs

Látvány – Jeli Sára Luca

Rendező – Fábián Péter, Benkó Bence

Kritika

“Ilyet még úgysem csináltunk, de sebaj, mert még ők sem. Jogunkban áll bizonytalannak lenni, de azért van néhány dolog, amiben egészen biztosak vagyunk. CSÁKI JUDIT ÉS JÁSZAY TAMÁS NÉGYKEZESE.”

http://revizoronline.com/hu/cikk/6417/k2-szinhaz-cajtstukk-avagy-a-bizonytalanok-atrium-film-szinhaz/